Stage

TinQwise Immersive

Over mijn stage..

Voor mijn stage ben ik stage gaan lopen bij TinQwise Immersive, een bedrijf die zich bezig houdt met Immersive learning door middel van spel, VR en AR.

In mijn tijd bij Tinqwise Immersive heb ik ontzettend veel geleerd. Ik heb verschillende projecten in verschillende fases mogen doorlopen en zo meer geleerd over hoe het is om in deze industrie te werken. 

In deze tijd ben ik ook veel meer uit mijn schelp gekomen en heb goede stappen gezet om mij zelf te verbeteren als designer, maar ook als teamlid/collega.

 

Waar heb ik aan gewerkt?

Tijdens mijn stage heb ik meegewerkt aan opdrachten Jumbo, ABN Amro, SGS, Zuivel NL, Careyn en eigen concepten van het bedrijf. Ik heb veel gewerkt aan puzzels voor escape room-achtige projecten, maar aan concepten om nieuwe projecten binnen te halen.

Het werk wat ik had was altijd verschillend, wat het ook altijd leuk maakte en ik leerde ook ontzettend veel. 

Het leukste vond ik op bezoek gaan bij klanten om bijvoorbeeld te testen met werknemers.

Wat heb ik geleerd?

Doordat ik aan zo veel mocht werken, heb ik ook natuurlijk veel geleerd. Ik heb mij gestort op designen, maar ook het maken van visuals, testen en presenteren. Ook mocht ik een paar keer mee naar klanten, waardoor ik ook veel heb geleerd over klantcontact.

Stage verslag